duminică, 22 ianuarie 2012

Amintiri, amintiri...

Azi, Catalin a difuzat o muzica excelenta... Desi am stat aici, pe scaun, ascultand, imaginatia mea a zburat, a zburat...

4 comentarii:

 1. As vrea sa citesc rezultatul gandirii titularului blogului si mai putin lucrarile altora. Astept.

  RăspundețiȘtergere
 2. As vrea sa citesc rezultatul gandirii titularului blogului si mai putin lucrarile altora. Astept.

  RăspundețiȘtergere
 3. Hahaha...Anonim-Antimas....ai crezut ca-ti va da raspuns aici ? Pai daca "el" sta de vorba cu el , cum vrei sa stea de vorba si cu tine ???? Uita-te mataluta , cum face pe victima si se vaieta ca nu a reusit in viata ! Pai , draga "epoleti": daca ai intrat pe aceeasi usa de aur, cum de ai devenit zgura pana la urma? Nu ai "cetit" aceeleasi slove, tu cel care sustii ca vii din acel mediu sanatos (satul romanesc), de care zici ca-ti este dor ??? Hai, ca chiar te crezi superior ca sa nu zic smecher !!! Nu este rusinos sa recunosti ca esti nulitate, dar cand cu nulitatea ta faci rau altora , atunci , mai bine retrage-te in carapacea infantilitatii tale (nu copilariei cum zici ), si nu mai creea confuzie printre oameni cu, cuvinte-n vesminte !!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Pai aici nu e intre oameni! Daca nu iti place, schimbi pagina! Curios cum "la noi in Ardeal" este un singur cuvant, "anonim"!

  RăspundețiȘtergere