marți, 9 septembrie 2014

Make a garden

  S-a încheiat team-buildingul, dacă nu e scris corect înseamnă că nu am fost atent când se vorbea și am avut alte preocupări, că de, așa e tot școlerul! Oricum, am copiat de la colegul de bancă, o persoană care se străduiește de ceva timp să scape din amărâta aia de provincie, Drumul Taberei!
  Dacă am voie să "dau din casă" (adică din mail), Make zice așa: am citit postarea asta cu grădina de mi s-a acrit! Ca să scap de grădina ta, mi-am făcut și eu una"!

Gata eu, de acum...
Make a garden

Pădurea Drumul Taberei






Poiana cu flori









Secția tropicală


Oaza de deșert




Secția legumicolă




Bună dimineața, mamă soacră!

A înflorit limba lu' soacră-mea!
"După ce i-am amputat câteva uscăciuni, soacră-mi i-a înflorit limba ca în prima tinerețe.
Asta e semn că la iarnă vom avea o producție record de murături, varză acră, salată de beuf și sarmale moldovenești, din alea care din câteva bucăți umpli cazanul de fiert rufe."





Urechile lu' soacră-mea
In ultimul timp, lui soacra-mea i-a slabit vderea. Are probleme cu ochii de pe panoul frontal, cu cel de la ceafa, dar si cu cei de la ciorapi.
Si pentru ca o soacra cu probleme de vedere care nu mai poate sa perceapa totul din jur isi pierde calitatea de soacra, a mea a inceput sa-si ascuta urechile, daca nu vede macar sa auda tot ce misca viu sau mort prin preajma.
Si uite asa, intr-o buna dimineata am gasit-o pe soacra-mea cu doua ditamai urechile asa ca la o ... hai sa nu fiu chiar eu magar, asa ca la ... ca la un iepure
M-am speriat imediat de consecinte si i le-am ciuntit, adica medical vorbind i le-am amputat.
A doua zi, ce sa vezi, soacra-mea avea patru urechi. Le-am amputaiat si pe astea, si ziua urmatoare sa fac infarct, aveam o soacra cu opt urechi.
Bai nene, era ca balaurul din poveste, ii taia Fat-Frumos (adica eu) un cap si rasareau alte doua in loc.
Pana la urma m-am hotarat sa o mut mai la soare si sa nu-i dau niciun pahar cu apa doar,doar i se vor ofili urechile pe cale naturala.

A rodit Bibiloi




Nu intrați, câine rău!


10 comentarii:

  1. imi plac florile dar sa am grija de atat de multe...greu spre imposibil :))
    oricum,frumoasa colectia de cactusi si infloriti pe de-asupra :)

    ai revenit odata cu toamna, bine (ca) ai revenit! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine te-am regăsit... în spam! )
      cactușii sunt florile ideale dacă trebuie să fie îngrijite de un bărbat! poți uita să le uzi luni de zile, nu se întâmplă nimic! :)
      care toamă? iulie și august au fost ploioase cum nu am văzut în viața mea, acum e soare! am venit cu VARA!

      Ștergere
  2. Moooamaaaa! Ce minunatii! "Sectorul" cactusi e preferatul! :) De pufosenie nu discut! N-am cuvinte pentru a-mi exprima laudele! :)
    La buna vedere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună dimineața!
      Îți plac cactușii? Înseamnă că te va saluta, la fel de repectuos, ginerele! :)

      Ștergere
  3. M-ai spart! Cate flori ai? Cred ca ai fotografiat si la vecinu, nu cred ca mai aveti loc tu si Paula in casa.....spor la udat!!! Bursukul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până răspunde Make, îmi permit să spun eu "bun venit, domnule Bursuk"!
      Apoi cred că faci un deserviciu Fiarei, nu cred că se poate trece de ea fără să te alegi cu pantalonii capsați! :) Ori ești "pe mână" cu ea ori era la film, acum o să rămână fără rația de... morcovi!!!

      Ștergere
  4. Salut Bursukule!
    Vad ca ne intalnim mai usor prin strainatate decat pe la noi pe-acasa.
    Florile nu sunt de pe la vecini si mai mult decat atat, din lipsa de spatiu tipografic cele din balcon au aparut intr-o singura poza si aceea in dunga.
    In plus mai am cateva si pe holul blocului.
    De ce atatea flori? Pai de cand eu si Paula am ramas singuri acasa, vreau s-o alerg si eu printre floricele ca intr-o poienita si sa ma simt ca in tinerete.
    Ramane doar sa-mi pun si putin gazon in sufragerie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi nenea Make, văd că te-ai infiltrat până la brâu în blogul meu! Ți-ai prezentat "Balcona sixtina" sub pseudonimul Makelangelo, ai pus bulion toamna trecută, ca un adevărat meseriaș, adică l-ai pus pe "wall", nu în sticle, ca tot omul, ai cântat, ai făcut sesiuni științifice despre enigmele de la Tărtăria, ți-ai promovat moșia din bărăgan, ai sculptat în lemn dulapuri și birouri pentru calculator...
      Mă nu cumva oi fi tu vre-un virus???

      Ștergere
  5. :)) Ce soacra buclucasa! O soacra de poveste. M-am distrat bine,si ti-am admirat gradina,ai mai multe in casa decat am eu afara.Drumul Taberei e zona din Bucuresti care-mi placea si mie cel mai mult,am stat vreo 2 ani acolo dupa studentie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No servus și bucuros de oaspeți! Șerbetul și apa rece le dă Make, văd că a făcut... tabără pe blogul meu, cu soacră cu tot! :)
      Poza cu soacra aș promova-o pentru premiul "Ginerele anului"!!! :))

      Ștergere