duminică, 27 mai 2018

Ceaunul


  După o zi petrecută la vânat triluri de păsări, un popas la drum de seară îi binecuvântare!

  Nu sunt prea multe de spus, poate doar o precizare! Grupul e compus din experți astronomi și astrologi, reuniți în academia "Culegătorii de stele verzi", grup care publică periodic în revista recunoscută de Asociația Mondială a Astronomilor, "Stele peste Cugiria". 
  Lucian, mentorul grupului, a sunat adunarea, pentru că i-a ieșit în cărți și în zațul de cafea că va fi o seară excelentă pentru o plimbare pe Calea Lactee!
  Ziș și făcut, ne-am pregătit telescoapele, am verificat frecvențele de comunicare cu Hubble, am anunțat NASA că va fi o sesiune științifică și pornirăm!
  No, dară noi, cujerenii, n-om fi barabe nepricepute, știm că vremea îischimbătoare, așa că luarăm și materiale necesare "planului B".
  Aș putea numi acest șir de fotografii "Scurtă observație asupra unui roi de stele de pe Râul Mare", coordonatele precise nu le spun, din motive de securitate, vorba lui Gino! Că el a zis că trebuie să secretizăm datele științifice amestecate în ceaun!

  Zis și făcut! Priviți și atât, detalii despre eveniment peste 30 de ani, după declasificare!  Aici este un meteorit care-și spăla vehicului purtător pe marginea râului! Cică așa e în tot Universul, numa' nește pământeni îs mai cu moț, își zic ecologiști, iubitori de natură și alte bazaconii...
Pregătirea tribunei pentru expunerea ultimelor descoperiri.


Deh, fiecare e specialist în ceva!!!

Primele teste!

Oaspeți!

Cam de aici telefonul meu refuză să mai facă poze clare, începe să caște!"Nu trage cu ochiul!", zice experta principală a conferinței!

Ooooo! Două feluri de boia? Prevăd explozii solare!!!

"Alchimista" (trailer). Film după cunoscutul roman al lui Coelho.

Poze neclare, dar atitudini care spun totul, chiar foarte clar!Concluzii.
  Gata! Grupul e deschis studenților de la Astronomie și Fizica spațială, dar și oricărui iubitor de stele verzi din zonă!

2 comentarii:

  1. Excelenta expeditie! Multe descoperiri, daaa! :) Alchimista mi-a facut o pooofta de ciuperci de vad stele verzi! :)
    Multumesc pentru delectare!
    Cat mai multe expeditii reusite iti doresc!

    RăspundețiȘtergere