duminică, 17 martie 2013

Sherlock Holmes von Cugir

Sa fie... penumbra!

indiciul nr. 1:

he, he, tot un touchscreen...
în literatura de specialitate se numeşte: investitor prudent: pe lângă Cugir se construieşte o fabrică de... deeee? de hârtie igienică, yeeeee... :) am rezervat două locuri pe scaunele din faţă la inaugurare!"

indiciul nr. 2:
"» DIN ACTUALITATE » 16.03.2013

Demersuri comune ale primăriei şi fabricii din Cugir pentru crearea unui parc industrial

 În şedinţa din 28 februarie a Consiliului Local Cugir, a fost dezbătut un proiect de hotărâre iniţiat de către primarul Cugirului Adrian Teban prin care s-a solicitat consilierilor să îşi dea un acord de principiu cu privire la constituirea unui parc industrial. Potrivit proiectului, acesta ar urma să fie realizat printr-un parteneriat între legislativul local şi Uzina Mecanică Cugir. 
 Iniţiativa edilului cugirean se bazează pe rolul important pe care îl joacă parcurile industriale în sprijinirea dezvoltării economice, pe avantajele pe care le pot aduce parcurile în materie de creştere economică şi competitivitate. " Una dintre priorităţile administraţiei locale în anii următori este aceea de a atrage cât mai mulţi investitori. Pentru a putea face acest lucru administraţia locală trebuie să aibă o ofertă concretă şi completă. Acest lucru înseamnă în primul rând spaţii cu utilităţi. După cum ştiţi Uzina Mecanică Cugir posedă numeroase hale de producţie dezafectate care pot constitui viitoarea platformă a parcului industrial. Am avut mai multe discuţii cu reprezentanţii uzinii care au fost deacord ca împreună cu administraţuia locală să contribuie la constituirea unei astfel de zone industriale. Suntem convinşi că în felul acesta putem atrage investiţii, revigorând şi dezvoltând economia locală" a precizat Adrian Teban.  Primarul Cugirului a menţionat faptul după acordul de principiu dat de Consiliul Local, se va demara acţiunea de indentificare a terenurilor şi spaţiilor care pot deveni bază de dezvoltare a viitorul parc industrial."

concluzie:
umbra-i de-aici, din Cugir!

he he... de-amu o sa umblu cu lanterna la mine, sa-i vad ochii!!!

5 comentarii:

  1. da, da, dar nu. hârtia e mai à côté de, la Dej. cu parcul e o megaafaceroaie răsărită acolo. Mr. Teban dă puternic din coate şi, până la urmă, bine face.
    întrebai mai ieri cum să-mi spui: umbrul e ok.
    nu-ţi prăpădi banii pe lanterne!
    şi dă Rammstein mai încet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      la naiba, a fost comentariu "live" si io ni`ic... !!!!
      ba lanterna e buna ca face umbre, atunci cand nu e soare! si in loc de butoiul lui nenea Diogene eu caut o barca!!!
      adicatelea nu esti cugirean, Umbrule? esti unDeva, departe?
      no, sa ne citim sanatosi!

      Ștergere
  2. Din Uzina Mecanica Cugir... va ramane o fabrica de hartie igienica?! Uau! :) Buna si aceasta, avand in vedere si luand in considerare ca traim vremuri cacacioase! Ups!
    Nu acolo, la Cugir, se faceau strungurile pe care am invatat (si eu) sa lucrez? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) chiar "Ups"!!!
      nuuuu, aici se facea masina de spalat! la fabrica de masini de spalat erau urmatoarele sectii:
      - sectia "pat de lemn stratificat";
      - sectia "tzevi ghintuite";
      - sectia "focoase";
      - sectia "explozibili" si alte sectii secrete... :)

      Ștergere
  3. Se pare că fabrica de armament a început să fabrice "focoase" din hârtie igienică! O nouă tehniă de luptă se conturează la orizontul Cugirului!

    RăspundețiȘtergere