marți, 29 octombrie 2013

Jocul cu viața...

... sau "Învingătorul ia totul"!

8 comentarii:

  1. in viata, indiferent cu ce piese joci, indiferent de strategie, in final, esti facut sah-mat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uf...
      e corect ce spui! eu aș mai spune: oricum vei fi făcut șah-mat, oricum nu câștigi, atunci de ce îți expui piesele și strategia???

      Ștergere
    2. pentru ca asta inseamna a trai. altfel ai fi mort inainte de-a muri...:)

      Ștergere
    3. aha... adică acum trăim?
      atunci... să trăim! :)

      Ștergere
  2. Mi se pare o sintagmă prea dură acest titlu, "Jocul cu viaţa..." pentru că ascunde multe semnificaţii şi lasă loc la multe interpretări de toate felurile...Eu aş mai "îndulci" niţel semnificaţia şi aş zice, ca după o piesă celebră, "Jocul de-a viaţa"...Iar prietenului nostru Vasile cred că nu i-ar displace, lui personal, şi ca blogger, chiar şi "Jocul de-a vacanţa"... :))) Deşi, şi în acest caz, se poate ajunge la multe interpretări... :)))
    Cu bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buon giorno, Marco!
      Aaaa, corect, ai dreptate! Pensionarii din clubul din care fac și eu parte așa spun, că suntem la "grădi" și, în același timp, în VACANȚA MARE!!!! :))
      Așa că "jocul de-a vacanța" merge perfect! :))
      Pe când eram "școler" am văzut un film, "Sfârșitul vacanței", polonez, film care mi-a rămas lipit pe wall-ul amintirilor! Într-o vară, un provincial se îndrăgostește de o orășeancă, venită în vacanță, și care îi încurajează visele. La plecare, băiatul o urmărește pînă la oraș, unde fata este așteptată și îmbrățișată de... ta-na-naaaa, suspans, cine e curios să vadă filmul! :)
      Concluzie: "jocul de-a vacanța"! Votat! :)
      Sănătate, Marco!

      Ștergere