vineri, 18 octombrie 2013

Pistolul

sau cum îți întind prietenii o mână de ajutor!
  Există un blog, antimas, nu-i fac reclamă, nu-i spun numele, dar de "proprietarul" său mă leagă multe amintiri, legături strânse, făcute ori cu fire de pescuit ori cu CTY-67...
  Domnul... ăăăă, nea Costică am vrut să scriu, e vorbăreț, are un sac de amintiri (ca orice pescar!) și timp în magazie cât încape!
  Ei bine, pe blog e zgârcit nevoie mare! Scrie monosilabic, de parcă ar fi la ședințele de tragere cu pistolul, ședințe la care primeam (doar) trei cartușe, pe tot anul, și trebuia să facem antrenamente, pentru că trebuia să nimerim ținta cu toate trei gloanțele, plus antrenamentele, plus că erau câteva trageri pe an...
  De muuult timp nu pot comenta pe antimas.

  Am trimis biroului de reclamații dobrogean o plângere, pentru că eu consider asta o discriminare totală, adică rasială, etnică, religioasă, politică, educațională, constituțională! Da, constituțională! Este o încercare de a rupe Dobrogea de restul țării prin ascunderea informațiilor!
  Răspunsul primit? Priviți!

  Mulțumesc, nea Costică! :)

  Am cheltuit timpul destinat mailurilor în dialog cu antimas. Trebuie să răspund și altei grupări dragi mie, care are azi ședință de tragere în Fetești! Din păcate, nu sunt acolo, să particip la ședința de "tragere la măsea"! O să sun diseară, deși sunt șanse mici să ne înțelegem! Actualizați TCSR-ul, vă rog!

7 comentarii:

  1. Bună dimineața!
    Dacă e vorba de "tragere la măsea", m-am liniștit în legătură cu pistolul! :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. io nu! nea costică zice că nu vede fumul de la mine și basta! cică s-a uitat și un dorel peste dealuri...

      Ștergere
  3. Și totuși, pentru noi, ăștia civili fără scăpare: ce-i ăla „antimas”, că m-ai făcut curioasă?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) și civilă și femeie??? grea sarcină pentru un moș teacă dar cum e obișnuit să treacă "prin foc, prin glonț, prin gropi, prin fum și mii de baionete" hai să vedem ce iese! :))
      antimas e un semizeu, văr de-al doilea cu perseida aia mică, de l-a luat pe Orfeu a' lu' Hera, a de-o fost gonită de părinți fiindcă folosea sulemeneli aduse de Hefaistos, că ăsta cică punea apă în ele, că l-a vazut Afrodițoaia a bătrână când venea cu apă de la fântână de la hermes, că Hades avea apă mai bună da era al dracu' și ciupea zeițele de... obraji, că zicea că apa lui e purificată în foc, da m-am luat cu vorba și am uitat ce ai întrebat!
      ce ziceai?

      Ștergere