joi, 12 decembrie 2013

Vinul promis!
10 comentarii:

 1. E firbinte si cu scortisoara? Tocmai am sosit de la drum si sunt inghetata! Vinul asta a sosit la timp desi nu sunt mare amatoare!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pffff, e foarte fierbinte, "ca acasă", abia ții cana în mână! Și BUN!
   O cană, fiert, e... desert! :)
   Rimă involuntară!!!

   Ștergere
 2. Ia mai toarne-un paharel - zice dl. Gica Petrescu. Primeste-l, Doamne, si p-asta! zice iubitorul sucului de struguri! ;) Mustul e mai bun - parerea mea! ‘Ca nu face picioarele moi - sau capul plin, de la caz la caz. Alcoolul se duce ori in cap ori in picioare - depinde unde-i gol - iar a doua zi va fi buna o cafea cu sare. :)
  Ce coltisor frumos e acolo! Mi-am plimbat privirea si la muraturi si la tartacuta. Si la cafea dar si la carti si-am vazut si un cot de Mos Craciun - deci e pe aproape Mosulica.
  Cat despre Legendele Olimpului - Eroii… una dintre cartile pe care le-am citit de atatea ori incat… abia se mai tin paginile (am o editie din ’66); a doua carte foarte uzata (de cat a fost citita) e despre Nastratin Hogea (De-ale lui Nastratin).
  No, ma opresc! Vezi?! Am baut un paharel si acum alearga degetele pe tastatura! :)
  Seara frumoasa sa ai!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Două lucruri m-au atras: cărțile și jocul de șah!
   Am lansat provocarea, mâine aștept să văd cine ridică... turnul!!!
   Azi am ales două cărți, "Întâmplări cu scriitori" a lui Mircea Micu și "O mie și una de nopți"! Am început cu nea Mircea și m-am oprit după prima povestire, din două motive! Primul: cana suna a gol! Al doilea: am remarcat, în sfârșit, că nu mai sunt singur și că sunt privit atunci când râd! O FI DE LA VIN??? Adică am făcut tenul frumos???
   Seară cu scorțișoară îți doresc!

   Ștergere
 3. Cu-n asemenea interior ,cred ca ma apuc si eu sa beau cate un vin fiert.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect! Și mai trebuie NEAPĂRAT să o laud pe doamna de la bar care a răspuns tuturor întrebărilor mele, care mai de care mai...
   Gata! Seară bună să ai!

   Ștergere
 4. Ehe...si cartofi copti vad eu acolo? Sau de la aburii vinului am inceput sa interpretez!?:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Vezi bine! Pur și simplu mă învârteam în jurul cozii, atras de bunătăți din toate părțile precum măgarul lui Buridan! :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Răspunsuri
  1. Bun rău tare!
   Daaa... am uitat că trebuia o cană și pentru tine!!!
   Repar mâine!

   Ștergere