miercuri, 23 ianuarie 2013

De vorbă cu noi

Am văzut filmul de pe blogul VIAŢA CONTRA CANCER, "De vorbă cu Dumnezeu".... Ce se mai poate spune?



Aş avea un răspuns şi pentru SoriN, la întrebarea: "ai da timpul înapoi"? Filmul "Un alt Pământ" este un film despre greşeli de neiertat şi despre iertare...

Detalii: http://www.cinemagia.ro/filme/another-earth-561898/

12 comentarii:

  1. Foarte interesante par amandoua!
    O sa am serile de week-end foarte ocupate! :)
    Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite cum mi-ai starnit curiozitatea! Sper sa gasesc o nisa, in programul meu si sa le vizionez, zilele urmatoare! Multumesc mult pentru recomandare!
    O seara minunata iti doresc, Vasile! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara suparare, eu iti propun sa inversezi prioritatile: intai sa vezi primul film apoi sa cauti nisa pentru problemele curente!
      "Celalalt Pamanat" mi-a placut mai mult dupa vizionare! Am ramas asa, cu ochii in ecran, cautand raspunsuri... Nu-l rata, te rog!
      Mie imi vine sa mor de ciuda ca nu am cu cine le barfi... :)

      Ștergere
  3. Corect!Este mesajul filmului si in conversatiile mele cu Puterea Divina...,poate ca nu ai sa crezi, dar primesc raspunsuri aproape imediat!Incearca si mai vorbim pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus ca nu fac din blog o scena pe care sa arat "ce frumos, destept si mai stiu eu cum" sunt, mai ales ca nu sunt, iar a spune "sunt un mediocru" nu e cazul, urca pe scena cei ce au ceva de spus!
      Dar spun cu mana pe inima ca merg la biserica, sunt impacat cu soarta, cu lumea, cu mine, dar nu am auzit niciodata nimic! Nu ma deranjeaza, nu toti au har, invidiez (la modul cald) pe cei ce pot simti atingerea, nu mai cer, nu mai vreau nimic, cu exceptia unui apus fara nori!
      Mai vorbim, asta chiar imi face placere!

      Ștergere
    2. Conversatiile mele cu Puterea Divina sunt particulare, fara mijlocirea bisericii.Recunosc cred in Creator,nu cred in religii.Nu cred in religii..., fiindca sunt mari diferente de percepere intre ele.Pentru tot ce nu imi este clar ii pun intrebari Creatorului,in toate activitatile mele primesc raspunsuri....., citeodata chiar expermentate de mine, fara a le da importanta la momentul respectiv.Sau am un gind fugitiv nu il dezvolt pe loc,nu ma ocup de el,acesta insa se intoarce cu rezolvarea celor solicitate, sau doar gindite.Eu am creat blogul< VIATA CONTRA CANCER> pentru mine la momentul cind am crezut ca am depasit "provocarea vieti mele",pentru a-mi impartasi mie si apoi celor care il vor accesa anumite trairi,ginduri,experiente,perceperi.Asa am gindit eu ca pot ajuta si alte persoane sa se ridice sau sa treaca peste anumite incercari intilnite in viata reala.Nu fac nimic in a-mi mari traficul,nu am apelat la diferite forme de cistig..,desi am fost solicitata,doresc insa sa ma simt bine aici in spatiu virtual, atit timp cit voi putea sa-l mentin si atit timp cit voi crede ca pot oferi ceva.Multumesc pentru aprecieri!Decit sa tin un jurnal care la un anumit timp te plictiseste,aici macar ai convingerea ca cineva se va putea inspira sau macar isi va forma un gind pozitiv si in final il va ajuta cu ceva.Nu se stie niciodata cind putem oferi ceva,cuiva de care nici nu banuim cita nevoie are de un raspuns,este o cale de a purta convorbiri cu Divinitatea,cu Creatorul!

      Ștergere
    3. Nici nu va contrazic, nici nu incerc sa arat ca e mai bine asa sau altfel; exista un Dumnezeu in noi si asta e important!
      Parerea mea referitoare la Biserica se bazeaza pe urmatoarea judecata: de ce vorbiti cu copiii la telefon? Pentru ca nu puteti vorbi fata in fata, ei fiind peste mari si tari; asadar este nevoie de un mijloc de comunicare! De ce ati intemeiat un blog? Pentru a putea vorbi cu oricine doreste sa auda! Asa vad eu Biserica: locul unde comunicarea este mai usoara!
      Am mai spus-o, desi e jenant: slujbele sunt infiorator de lungi! Uneori ma scufund in gandurile mele si nu aud si nu vad nimic in jur... Uneori nu sunt de acord cu predicile, care spun ca noi, ortodocsii, suntem buricul, iar ceilalti vor arde etc, etc! Si atunci unde este iubirea fata de oameni? Dar sa nu intru in lupta, ca mor de foame, vorbind! :)
      Asa cum unele persoane sunt alese sa auda si sa vada, asa cred ca si preotii au ceva in plus!
      Sunt de acord cu dumneavoastra in totalitate, Cuvantul ne-a faurit ca oameni, cuvintele ne mentin intre oameni, un cuvant poate face mai mult bine decat o mie de medici si mai mult rau decat ne imaginam!
      Doamne-ajuta!

      Ștergere
  4. eu nu pot sa ma conectez la blogul acela, imi pare rau, asta e...
    cele bune! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasesti filmul pe internet. Sa inteled ca nu ai primit audienta? :)
      Zi faina sa ai!

      Ștergere
  5. nu am vazut filmele astea! merg pe mana ta...:)
    buna dimineata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "celalalt Pamant" e descoperire proprie, iubitoriu de SF cum sunt! si merita! "Dialogul" insa este meritul autoarei blogului respectiv, o doamna care a trecut printr-o experienta decisiva si acum renaste sufleteste. Am inteles asta din ultimele postari; oricum este un blog care daruieste oamenilor!

      Ștergere