duminică, 17 noiembrie 2013

La timpul... prezent

  Despre composesoratul grăniceresc știam doar pentru că în plimbările mele am văzut pe un gard un anunț, ștampilat, anunț pe care l-am și postat la vremea respectivă! Zilele acestea am văzut calendarul pe anul în curs la bibliotecă. Dacă or să scoată calendar și pentru anul viitor, mă voi grăbi să îl fotografiez! Cu siguranță o să fie mai frumos!
  O altă instituție mi-a făcut cu ochiul! Asociația crescătorilor de animale! Are această asociație calendar? Are! Este tot o revelație... târzie, îmi aduc aminte că am citit în presa locală despre amenajarea târgului de animale! Târg care se ține săptămânal! Am fost și eu pe acolo? Evident! Nu îmi cereți să vă spun postarea că habar nu am, e undeva, în urmă! Știu că, "politicos" din naștere, m-am mirat de mărimea suprafeței amenajate, de acareturile adiacente și mai ales, de forfota... Ce forfotă, domnule, e prea puțin! Puzderie! Buluc! Ca în metrou, în orele de vârf! Adică exact ca în imaginea din calendar!









 Forfotă! Puzderie! Buluc!


6 comentarii:

  1. Frumos calendarul, pacat ca cei de la Guvern nu sprijina suficient agricultura tarii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar frumos!
      Despre guvern și guvernare... mai bine schimb vorba, că mă enervez! Și e duminică și nu e voie. nu? :)

      Ștergere
  2. Ehe! Ce m-au mai nimerit la Mai!:))
    Imi place calendarul! Il astept pe ala noul....;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, vorbesc cu ei pentru un exemplar cu dedicație!
      Cum să fie? "Pentru Geanina din Mai!"???

      Ștergere
  3. Ma bucur ca te-ai tinut de promisiune si ai aratat calendarul cu pricina.De la graniceri la agricultura e o trecere mare,dar calendarul arata bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e o trecere mare, eu m-am mirat de puterea financiară a acestei asociații, nu văd animale la târg, nu am auzit de participări prin țară...
      Dar calendarul e frumos!

      Ștergere