Buna noapte!
   Intaratat, zgandarit, tras de maneca si momit chiar cu nevasta pestisorului de aur, de parca tu ai fi pestele ei, am hotarat ca a venit timpul sa mai apar si eu pe la gazeta de perete. 
   Am vrut sa fac o caricatura color, dar nu am gasit niciun creion colorat. Era suficient si daca-l gaseam macar pe cel rosu, dar mi-am amintit ca l-am aruncat cand au venit capitalistii la putere ca sa nu ma intrebe ce am desenat cu el in ultimii jde ani.
Am gasit cu greutate o tocitura care deseneaza numai in b/w si pe care am dezmortit-o cu multa greutate.
A iesit ce a iesit si colac peste pupaza, in final am constatat ca din doua scanere -din care unul chiar zmecher cu xerox- nu functioneaza decat aparatul foto.
   In final imi fac datoria sa recunosc faptul ca ideea mosului care cugeta pe un cos, am preluat-o dintr-o alta caricatura, dar nu cu copy/paste ci prin redesenare si mai ales prin adaptare.
    Caricatura am vrut sa exprime esenta gandurilor mele despre alegerile de maine (de fapt de azi).
        Votare placuta!

 Pe 9 decembrie pica, adica nu, ca asta nu pica niciodata, mai bine zis vom sarbatori re-hirotonisirea intru eternitate si cu voia lui Cristosii mamii lui, adica de la el insusi vrere, a sfantului OLAIE T.B.ERILA.
 A fost astfel botezat intrucat praznicul din 9 decembrie se savarseste intre Mos NICOLAIE si  Mos GERILA (care pica de Craciun si a lucrat la aceiasi cooperativa cu sfiintia-sa Prea-hahaitul).
 Pentru toti parintii care vor merge cuminti la vot, Mos OLAIE T.B.ERILA va aduce un dar din adancul fiintei sale.
 ***************************************************************